ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

CAPITANI - ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΣΟΣΙΔΕΡΟ MISTRAL

Πάνω από είκοσι χρόνια.
Η CAPITANI πρωταγωνιστεί στους κατασκευαστές των μηχανών ατμοκαθαρισμού και σιδερώματος.Αρχικά η επιχείρηση ειδικευόταν μόνο στα σίδερα ατμού, κατόπιν η σειρά προϊόντων τους αυξήθηκε χάρη στην εισαγωγή μηχανών ατμού με τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα αναρρόφησης και φίλτρο νερού.
Η έρευνα CAPITANI στην υπηρεσία των εκλεκτικών καταναλωτών εστιάζει την προσοχή της σε προϊόντα ποιότητας ενώ ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στην οικολογία και την προστασία του περιβάλλοντος. Αυτοί οι δύο στόχοι έχουν γίνει οι κατευθυντήριες αρχές της επιχείρησης στην ανάπτυξη των νέων γραμμών καθαρισμού, αποστείρωσης και των συσκευών για το σπίτι και την επαγγελματική χρήση.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗ MISTRAL

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗ CAPITANI MISTRAL

Μια σύνθετη συσκευή για καθαρισμούς με ατμό.
Μια σύνθετη πλήρης καθορισμένη συσκευή για καθαρισμούς με 130° θερμοκρασίας παρέχει άψογη καθαριότητα και υγιεινή σε όλο το σπίτι.
Στον CAP υλικών πληρώσεως παρέχεται μια βαλβίδα ασφάλειας του λέβητα AISI 304 (ανοξείδωτου χάλυβα) καθώς επίσης θερμοστάτη ατμού και διακόπτη πίεσης, αυτά καθιστούν αυτήν την συσκευή ασφαλή και πλήρως αξιόπιστη.
Ο εξοπλισμός επιτρέπει οποιοδήποτε είδος καθαρισμών επιφάνειας και μπορεί να αναβαθμιστεί περαιτέρω με το σίδηρο ατμού και με τα προαιρετικά εξαρτήματα για επαγγελματικά αποτελέσματα και τέλειο σιδέρωμα.
Προσφορά: Το ατμοσύστημα σιδερώματος παρέχετε δωρεάν.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 230V - 50 Hz

Αντίσταση σιδήρου 800 W

Αντίσταση λεβήτων 2x1000 W

Λέβητας Χάλυβας AISI 304
Πάχος 12/10

Λειτουργούσα πίεση 500 Kpa

Εκτιμημένη ικανότητα λεβήτων 3.2 iter

Χαμηλή μονάδα έντασης 12 V

ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΤΜΟΣΙΔΕΡΟ

ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗ MISTRAL

ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ
Σύνθετο σχέδιο για πολλές χρήσεις, ο καθαριστή που συνδυάζει τον ατμό και την κενή δράση 3 επιπέδων κανονισμού ατμού και ελέγχου 5 επιπέδων επιτρέπει τον τέλειο και βαθύ καθαρισμό του σπιτιού σας.
Ο ατμοκαθαριστής Mistral δεν χρειάζεται απορρυπαντικό, καθαρίζει μόνο με υψηλή πίεση 130° C ατμού, τοίχους, πλακάκια, μπάνια, ροζέτες, κουφώματα, πόρτες, έπιπλα, σώματα καλοριφέρ, μπανιέρες, νιπτήρες, χαλιά, μοκέτες, ταπετσαρίες, κουρτίνες, σαλόνια, καναπέδες, και αρμούς σκαλιστών επίπλων.
Το ποιο ιδανικό εργαλείο για τον εσωτερικό καθαρισμό του αυτοκινήτου.
Οι 130° C σκοτώνουν όλα τα μικρόβια, απολυμαίνουν και παρέχουν τέλεια υγιεινή σε όλο το σπίτι.

CAPITANI - ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΣΟΣΙΔΕΡΟ MISTRAL

Δημήτρης Τσεγκέλης - Τηλ/Φαξ 210 5820112

infoelectrohome.gr

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ, ΜΙΚΡΟΣΥΣΚΕΥΩΝ, SERVICE ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ

ELECTROHOME © 2003-2013